日期:2023-04-19 00:18:00 来源:互联网
(资料图片仅供参考)
一、题文
I\m a twenty-year-old girl. I work in a small shop. It is near a factory. Every day, many workers, old ladies and housewives come to the shop to buy things.I live in a house close to the shop. I usually get up at six, have breakfast and then go to work on my bicycle. I take some food along in my lunch box.I get to the shop at about half past eight. At nine customers begin to arrive. They buy meat, eggs, sugar, soybean sauce, cooking oil, salt, candy, biscuits and many other things. We don\t sell vegetables or fruit. There is a shop for those things nearby.I have my meal at noon from my lunch box. At five thirty in the afternoon we close the shop. I tidy things up and then go home for supper.Some people may think that my work isn\t so interesting, but I enjoy it and feel happy every day.1What does the speaker in the passage do? She is a __________ .A. workerB. customerC. teacherD. saleswoman2According to the passage, the shop is a __________ shop.A. groceryB. vegetableC. fruitD. grain3According to the passage, for how many hours is the shop open every day? A. Five hoursB. Thirteen hours.C. Nine hours.D. Eight hours.4The speaker\s house is __________ the shop. She often goes to work __________ .A. far from; by busB. close to; by bicycleC. far from; by bicycleD. close to; on foot5How does the speaker like her work? A. She thinks her work is too tiring.B. She doesn\t like having lunch.C. She likes long working hours.D. She likes her work a lot although she is busy all day.
二、解答
答案: D A C B D 分析:细节理解题。根据第一段的第一句I\m a twenty-year-old girl. I work in a small shop. 我是一个二十岁的女孩。我在一家小商店工作。可知作者是一个女售货员,故本题答案为:D。细节理解题。根据第三段的第三句They buy meat, eggs, sugar, soybean sauce, cooking oil, salt, candy, biscuits and many other things. We donnt sell vegetables or fruit. 他们采购肉,蛋,糖,酱油,食用油,盐,糖果,饼干和许多其他东西。我们不卖蔬菜和水果。可知这家商店是一家杂货店。故本题答案为:A.细节理解题。根据第三段的第一句I get to the shop at about half past eight. 我八点半左右到商店。以及第四段的第二句At five thirty in the afternoon we close the shop. 下午五点半我们关门。可知这家商店每天营业9个小时,故本题答案为:C。细节理解题。根据第二段的前两句I live in a house close to the shop. I usually get up at six, have breakfast and then go to work on my bicycle. 我住在商店附近的一所房子里。我通常六点起床,吃早饭,然后骑自行车去上班。可知答案为:B。细节理解题。根据最后一段的Some people may think that my work isnnt so interesting, but I enjoy it and feel happy every day. 有些人可能认为我的工作没那么有趣,但我喜欢它,每天都感到快乐。可知虽然她整天很忙,但她很喜欢她的工作。故本题答案为:D。本文到此结束,希望对大家有所帮助。
标签:
上一篇: 云南抗旱应急响应提升至Ⅲ级|焦点播报
下一篇: 最后一页
supper_girl 报道
云南抗旱应急响应提升至Ⅲ级|焦点播报
【全球热闻】皮影戏的由来_皮影戏的由来是什么
中国铁建拟发行不超15亿元公司债 存在两种发行方式_天天时快讯
2023浙江高速物流有限公司招聘岗位 世界热点评
2023郑州张杰演唱会支持选座吗?
关注一季度四川民生数据②丨一季度,全省居民人均可支配收入8894元
货币市场日报:4月18日
世界观焦点:神马电力:2022年年归母净利同比降51.15%,部分主要原材料价格上涨 产品售价调整相对滞后
每日观点:浦发信用卡分期利息多少?分期办理方式有哪些?
时间定了!台江这块“宝地”即将全新亮相 世界播报
恒立钻具2022年度拟10派1元
日本首相岸田文雄不打算“春季大祭”时参拜靖国神社?日官方回应
环球观察:杂技女演员坠亡:坠落后仍有意识是什么情况 杂技女演员坠亡:坠落后仍有意识具体来龙去脉是怎么样
合家欢电影《鳄鱼莱莱》热映 首周末口碑欢乐爆棚
鹤山区委副书记、区政府区长邢玉富到企业调研项目建设、“万人助万企”和安全生产等工作
500万以上最佳电车?劳斯莱斯闪灵中国首发 575万元起 今日要闻
2023郑州地铁17号线许昌段有哪些站点?_微头条
江西德兴:高素质农民技能培训备受青睐|环球今热点
环球热议:解读今年一季度国民经济运行情况 四大特点彰显中国经济韧性与活力
【全球新视野】永新股份董秘回复:公司应收账款保理业务视特定客户业务量而定
动态:科源制药(301281)4月18日主力资金净卖出627.49万元
去淄博吃烧烤前,劝你先看这份“撸串攻略” 全球新消息
贵州黔狼智能装备公司:智慧手指触发智能生产 观热点
比亚迪:仰望品牌将在今年三季度末开始交付|全球新动态
牡丹亭记题词 汤显祖_牡丹亭记 今日视点
面包:库里是防不住的&你只能尽力让他难受 小米切尔就是这样干的 天天消息
恒华科技:截至1月末公司已签合同订单超过9亿元-当前快讯
当前观察:饲养员用竹竿拍打大熊猫暖暖,园方回应:永不允许此人养熊猫
看点:全国70城房价最新出炉! 太原新房、二手房价格持续上涨